Handelsbetingelser & Privatlivspolitik

Betaling

Privatkunder kan betale hos os via kreditkort VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. mobil pay  –  Betalingen bliver trukket på din konto ved bestilling  af varen. .Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos Akita design modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

Hos Akita Design  tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Reklamation
Som kunde er du forpligtiget til at indgive eventuelle fejl eller mangler samme dag, som varen modtages. Reklamationer skal indgives til Akita design samme dag som varen modtages.

Du sender en mail til akitadesign.dk med fotos af eventuelle beskadigede varer eller fejl eller mangler samme dag som varen er modtaget

Bemærk! hvis reklamationen ikke er modtaget samme dag hos Akita design, som pakken er leveret hos dig eller modtaget af dig, dækker en eventuel forsikring ikke.

HUSK vedrørende Reklamation:

– Tag ikke indholdet i brug.

– Gem alt emballage (både indre og ydre), indtil sagen er afsluttet.

– Pakken må ikke flyttes fra leveringsadressen.

Tag følgende billeder af papkassen og send dem til akitadesign.dk

– Pakkens udvendige flader – er der udvendige synlige skader. Er der påsat GLS eller Postnord Tape?

– Den samlede indvendige beskyttelse

– Det skadede indhold/varer

– GLS-labelen eller Postnord label skal være synlig på et af billederne.

Vi behandler mange ordrer og kan også lave fejl. I tilfælde af fejl tillader vi os at vurdere, om der skal fremsendes korrekt vare, eller om der skal ske refusion. Vurderingen sker naturligvis ud fra dit ønske og varens pris.

Akita design vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :

Akita Design

jættehøjen 31

3600 Frd. sund

Der modtages ikke  forsendelser pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden forkert  håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Fortrydelsesret
Der er IKKE fortrydelsesret på bestillingsvarer. Der er kun ombytningsret, såfremt det aftales på forhånd. Kontakt altid Akita design inden køb, såfremt du er i tvivl. Bestillingsvarer omfatter ALLE varer, der bestilles hjem til dig som kunde. og kan derfor ikke returneres eller fortrydes.

I henhold til gældende lovgivning, har du 14 dages returret på alle lagervarer. Husk at varen skal være retur hos Akita design  indenfor de 14 dage. Du skal gøre Akita design  opmærksom på, at du returnerer varen, det er ikke nok at nægte modtagelse af en pakke. Såfremt varer ikke er i samme stand ved modtagelse hos Akita design  vil der ske afslag i prisen. Afslaget vurderes når varen er ankommet til Akita design . Bestillingsvarer anses at have en værdi på 0,-kr ved tilbage sendelse til Akita Design medmindre andet er aftalt med Akita design før et køb af bestillingsvarer.  Bemærk at du som forbruger hæfter for varen til den er modtaget hos Akita design .

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til Akita Design retur. Bestillingsvarer tages ikke retur I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  Bemærk – Akita Design refunderer ikke udgifter til porto. 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som Akita  design  tilbyder uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Akita Design  kan tilbageholde beløbs refunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre hos Akita Design

Når der indsamles personoplysninger via vores website www.akitadesign.dk , sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

Personoplysningerne registreres hos Akita Design opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter alle oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk, derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor Akita Design forbeholder retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden.Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Hvem har adgang

Indehaveren Akita Design har adgang til de oplysninger der registreres om dig på Website.

Tredjemand

Oplysninger afgivet til www.akitadesign.dk  videregives på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.- Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Brug det relevant/oprigtigt

  • Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efer leveringen.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer hvor plomberingen er brudt.
  • Varer der forringes eller forældes hurtigt.

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Akita Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om/på dig på website. Såfremt data er urigtige eller vildledende har du ret til at kræve disse berigtiget slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til  Akita Design via e-mail akitadesign@youmail.dk

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse hurtigst muligt via mail akitadesign@youmail.dk – Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

Hjemmesidens brug af cookies
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk